Gym Bengtsfors

Välkommen till oss på Ideal fitness, ett gym för alla nya som gamla.

Träna dig i form

Ett gym ska vara en plats för alla, även om man har olika mål i gymmet så ska du känna dig välkommen i vårt gym i Bengtsfors. Gymmet kan vara en skrämmande plats för många nya men hos oss på Ideal Fitness ska du känna dig trygg, Vi har fler människor än någonsin som tränar på Ideal Fitness för att stötta dig på vägen, många nya och erfarna gymmare. Vi har redskapen som hjälper dig på vägen till ditt mål, allt från redskap till olika träningsplaner.

Om oss

Vi erbjuder allt från konditionsträning och styrketräning till rehab och kostplaner. Vi har även träningskläder och träningsplaner tillgängliga så att du kan hitta precis det du behöver för att nå dina mål.

Välkommen in till oss på Ideal fitness, ditt gym i Bengtsfors.

Gym Bengtsfors

Ny på gymmet?

Att ta sina första steg in i ett gym är första steget för många men det är aboslut den viktigaste och även den jobbigaste för många. Man brukar säga att ta sig till gymmet är den jobbiga biten och när man har gjort det så är det bara den roliga delen kvar.

Nöjda medlemmar

Vi eftersträvar alltid efter våra medlemmarnas nöjdhet därför erbjuder vi många olika program för nya som gamla på vårat gym. Här finns det ett brett utbud av maskiner och träningsprogram som kan hjälpa dig på vägen till ett hälsosammare livstil.

Gym Bengtsfors
Gym Bengtsfors
Gym Bengtsfors

Gym Bengtsfors

Människokroppen är fantastiskt och är skapad för ett fullspäckat liv i rörelse och den behöver få jobba fysiskt för att fungera på bästa möjliga sätt. Träning i alla former, helkroppsövningar till isolerade övningar. Vi är ett gym där träning kommer i alla former men frömförallt kan du som person välja från ditt eget hur du vill träna. Vi har redskapen och du har skallen till att utföra övningen till 100%.

Konditionsträning & styrketräning

Styrketräning gynnar även din kondition samt har en positivt påverkan på din mentala hälsa. En tränad kropp löper mindre risk till skador vid fall och hög belastning. Hos oss hittar du maskiner som kan ta dig till en grymt tränad människa där du kan utföra kropsrörelser som aldrig förr.

Kostplaner & rehab

Har du svårt att gå upp i vikt eller tvärtom? Hos oss finner du kostplaner för både viktuppgång och nedgång. Givetvis tar vi i akt att alla personer är olika så därför kan vi skräddarsy efter dina önskemål.

Om du har dragit på dig en skada kan vi hjälpa dig på vägen tillbaka genom rehabträning.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Ideal Fitness

Kinadalsvägen 1, 666 30 Bengtsfors

070-489 5455

Ideal-fitness@outlook.com

Gym Bengtsfors

På vårt gym i Bengtsfors erbjuder allt från konditionsträning och styrketräning till rehab och kostplaner. Vi har även träningskläder och träningsplaner tillgängliga så att du kan hitta precis det du behöver för att nå dina mål.

Gym Bengtsfors